dissabte, 11 de juny del 2016

AVENTURA A MORAGETE. DIARI DE BITÀCORA. DIA 5 (i últim...)

Segur que pensàveu que açò s'havia acabat i que hui no hi hauria entrada.... Però hem de contar-vos les últimes aventures viscudes abans de tornar a casa.



Anit, després de sopar el menjador es transformà en una sala de ball per celebrar la Party Night, amb música, llum de colors, focus... Tots: xiquets i xiquetes dels cinc col·les que ens trobàvem a Moragete, monitors, monitores, mestres, professors i professores passàrem una gran nit ballant i cantant les cançons que més ens agraden.


Hauríeu d'haver vist els vostres fills i filles donant-ho tot!

Hui, abans d'anar-se'n teníem l'horari ben complet fins a l'últim moment... Alguns hem anat a practicar jocs i esports típicament americans, altres han anat a fer l´última lliçó de la nostra estada a Moragete, altres hem pujat a la tirolina més llarga de tot el campus (80m) i tots hem pogut gaudir dels programes televesius que hem gravat al llarg d'estos dies: anuncis, noticiaris d'esports, entrevistes, notícies internacionalsi pel·lícules! 


Notícies de l'oratge amb Iker, Marta i Carlos



Més dels nostres metereòlegs: Adriana, María, Beatriz i Jorge. 


A més a més  hem pogut gaudir tots junts del Science Workshop (Taller de ciència) amb Nitrogen Líquid: hem descobert com n'és de perillós si no es manipula amb molta cura, del poder congelant que té així com l'índex d'expansió que ha fet que una volta estava tancat en una botella de plàstic, reventara com un petard. Fins i tot hem tastat galetes congelades amb nitrogen líquid mentre tiràvem fum per la boca :-) 













Després hem bescanviat els punts acumulats al llarg del campament per llepolies, gelats i ganxitos... 

Els mestres que hem acompanyat els vostres fills i filles valorem l'experiència com molt positiva a tots els nivells.

Gràcies per seguir-nos cada dia i per fer possible que els vostres fills i filles  gaudisquen d'esta experiència, que de segur, recordaran sempre.




Besadetes i abraçades per a tots! Ens veiem dilluns que ve!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada