dimarts, 7 de juny del 2016

AVENTURA A MORAGETE. DIARI DE BITÀCORA. DIA 2

Ja estem a dimarts, segon dia d'esta aventura!

Primera nit superada... I amb nota!!! Tot i que alguns van parlar massa quan no tocava i han hagut d'arreplegar uns quants papers de les instal·lacions com a "premi", no s'ha donat cap cas de mamitis/papitis ;)

Després de desdejunar, Erick ha presentat un joc que s'ha desenvolupat al llarg de tot el dia "The Cluedo". En ell, igual que en el joc de taula, havien de triar per sorts una forma de "d'acabar" amb un un company/a i un lloc del campament on fer-ho, sense que els altres el descobriren i dient les paraules: "Bang, Bang! You're dead"... Ha sigut molt divertit!!


Erick explicant-los el joc del Cluedo

Per a dinar hui han tingut pollastre rostit, creïlles, meló i a triar entre ensalada russa o de pasta. 



A DINAR!!!!

Hui a més, per primera volta hem anat a la swimming pool (piscina), ens hem posat a remulla i hem jugat a diferents pool games (jocs de piscina) amb Morgan, Toni, Erick... Els que parlàvem en castellà o valencià eren "sancionats" amb un gol en contra. Havíem d'utilitzar estructures com "Pass me the ball!" ("Passa'm la pilota!"), "Shoot!" ("Llança!"), "I'm open" ("Estic lliure!"), "Defense" ("Defenseu!")



THE STRONGMEN (Els forçuts de 5é i 6é)


THE STRONGWOMEN (Les forçudes de 5é)



ELS SUPERHEROIS DE 5é going straight to the swimming pool... (amb capa i tot!)



Playing the pool games!


Partideta de water polo...

I hui tenim la primera de les Terror Nights, però... NO PATIU!!!!! Aquells i aquelles amb intolerància a les nits de terror tindran activitats paral·leles.

Moltes besadetes de part de tots els vostres xiquets i xiquetes!








2 comentaris: