dimecres, 8 de juny del 2016

AVENTURA EN MORAGETE. DIARI DE BITÀCORA. DIA 3

Hooooooooooolaaa a tots!!!!

Ací seguim, amb una marxa imparable!!! La diversió i l'anglés és a tota hora... Hui se'n van els companys del col·le de Quart de Poblet, però ahir i hui han vingut de nous, des d'Alberic i València.

Anit, com ja vos vam dir, teníem la Terror Night (nit de terror) i qui més i qui menys es va emportar alguna sorpresa, veritat Blanca? 


"A mi no te m'acostes, eh?"

Seguim amb la roda d'activitats, tots els dies tenim classes d'anglés on treballem amb diferents situacions amb què ens podríem trobar en la vida quotidiana.



Camí de les aules a les primeres lessons del matí.


En classe amb Jane i Fernando

Al llarg del dia, alguns dels grups ens hem dedicat a decidir la temàtica, triar quin personatge volíem representar i gravar el nostre primer curtmetratge en anglés amb Bethan.


Triem amb Bethan quina pel·li volem fer


Altres hem fet un Graffity Postcards Workshop (taller de postals amb grafiti) conduït per Spencer. Spencer és un monitor de San Francisco i abans de començar ens ha estat contant alguns aspectes sobre la seua vida i alguns dels costums als Estats Units. La veritat és que les postcards ens han quedat very cool!!





The planet postcards

Altres hem fet jocs i balls amb Morgan (un dels professors nascut a Missouri) que per cert, està com una xota, i com és habitual ací sense soltar-ne cap en castellà...





Fins ací les notícies de hui... Moltes besadetes i abraçades per a tots!!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada