dijous, 9 de juny del 2016

AVENTURA EN MORAGETE. DIARI DE BITÀCORA. DIA 4

Holaaaaaaaa!!! Salutacions a tots des del Campus Moragete, i hui en especial, als nostres companys i companyes d'infantil que hui han agafat el tren per anar a la granja escola "La Riera d'Agres". Esperem que ho passeu igual de bé com estem passant-ho nosaltres.

Els nostres aventurers i aventureres de 5é i 6é estan encarant la recta final d'esta magnífica experiència. En primer lloc volem dir-vos que CAP XIQUET o XIQUETA està "morrinyós" o amb principis de "papitis/mamitis" (perquè es quedeu ben tranquiles). De fet, algunes de les que ahir estaven un poc "nerviosetes", mentre esperaven este matí per a desdejunar, m'han dit que no volien que açò s'acabara.

Hui, el reporter improvisat (un servidor) buscant l'actualitat més fresca de Moragete, ha trobat en primer lloc tots els grups del nostre col·le seguint les explicacions de Spencer per poder jugar a Scavenger Hunt (caça a l'abocador), un joc per equips on havien de buscar i trobar un llistat de coses preguntant als mestres i monitors que anaven trobant pel camí, evidentment utilitzant com a llengua vehicular l'anglés. Pel camí, m'he trobat amb alguns dels grups i hem immortalitzat el moment.


Els més guapos de tot Moragete


Més guapetes i guapets...





Després m'he colat en un lab (laboratori) on hi havia un grup fent un Maths Workshop (taller de matemàtiques) amb Eric (un profe canadenc que és taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan mono segons algunes xiquetes de 6é...)





Mentre tant, en l'aula del costat estava un dels nostres grups amb la Day's lesson (la lliçó del dia) amb el profe Hija.


Més tard algun dels grups ha acabat el projecte de curtmetratge que vos contàvem ahir. Disfresses, exteriors, proves... Ací teniu algunes fotos del Making Off d'una de les pel·lis de terror.



I hui alguns hem fet un nivell més de dificultat de l'Activity Park, tirolines més altes i cordes com les de Tarzan. 






Fins i tot Bea s'ha atrevit a fer el circuit. Awesome Bea!!!


I esta nit... LA PARTY NIGHT!!! Ja vos contarem... La nit promet!


KISSES AND A BIG HUG FOR EVERYBODY!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada