dilluns, 6 de juny del 2016

AVENTURA AL CAMPUS DE MORAGETE. DIARI DE BITÀCORA. DIA 1

Després de poc més de dues hores de viatge, hem arribat al Campus Moragete, sans i estalvis (llevat d'algun xicotet mareig que altre...)

Només arribar hem esmorzat uns entrepans, a triar entre cheese and ham (formatge i pernil dolç) i salami. Tot seguit ens han reunit a la terrace a tots els campistes per explicar-nos les normes de convivència. 



MMMMMMMM... Entrepans!!!


Escoltem les normes

Després ens han repartit per grups i hem anat a deixar les  a les  diferents habitacions... Súper xules, amb lliteres noves i súper fresquetes, perquè hui fora estàvem a 34º!!!

HORA DE DINAR!!! Hui arròs a la cubana amb fried egg and bacon (ou fregit i cansalada entreverada) i plàtan o iogurt a triar.



Estem en companyia d'altres col·les, dos de Tavernes de la Valldigna i un de Quart de Poblet. We're making new friends!!! (Estem fent nous amics!!!)

Després de descansar una miqueta, hem començat les activitats de la vesprada: English classes (classes d'anglés), activity park (parc d'aventura), race cars (curses de cars)...







Bo, ara estem acabant de dutxar-nos, soparem i en acabant vos cridarem per telèfon... NO ES POSEU NERVIOSOS NI NERVIOSES!!! Estem tots DE CATEGORIA!!!

UNA ABRAÇADA I BESADETES DES DE MORAGETE... 

Stay tuned! Will keep you informed!! Estigueu atents!! Seguirem informant!!

2 comentaris: