divendres, 24 de gener del 2014

PROJECTE 6é de PRIMÀRIA. ÀREA D'EDUCACIÓ FÍSICA. CROSSFIT I ELS DEU MAGNÍFICS.

Hola a tots i a totes!

Ja tenim en marxa el nostre projecte dins l'àrea d'educació física per al segon trimestre: CROSSFIT I ELS DEU MAGNÍFICS!

1a SESSIÓ
Si fem un poc de memòria, la setmana passada vam iniciar el projecte amb una recerca sobre "Què era això del CrossFit?". Anàrem a l'aula d'informàrtica i  parlàrem sobre quins navegadors podríem utilitzar, així com dels diferents cercadors (Google, Yahoo...) Fran ens va facilitar unes "tags" o "etiquetes" que ens facilitarien la recerca i ens escabussàrem a la xarxa per veure què trobàvem... 

2a SESSIÓ
Hui hem anat al pavelló per recordar i compartit la informació que vam trobar la setmana passada, plasmant-la al mateix temps en un mural. Així, a la fi del projecte podrem comprovar si el nostre coneixment sobre el CrossFit ha augmentat o no.


(Esta és la informació que hem arreplegat fins el moment)


Tot seguit, Fran ha explicat en què consisteix la metodologia que anem a seguir per treballar el projecte: EL PUZZLE D'ARONSON. Ens hem dividit en 5 grups, amb 5 membres cada grup i hem anotat al nostre bloc els 10 MAGNÍFICS de Crossfit (els 10 moviments bàsics d'este sistema d'entrenament).


(Els 10 magnífics de CrossFit)


(A la faena!!!)

Cada membre del grup s'especialitzarà en dos dels "Magnífics" per a posteriorment ensenyar a la resta dels companys del grup com són i en què consisteixen els seus moviments.

Estigueu atents a esta entrada on anirem anotant els nostres avanços!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada