diumenge, 25 de febrer del 2018

ACROGIMNÀSTICA EN EDUCACIÓ FÍSICA (5é i 6é de primària)

HOLA XICS I XIQUES DE 5é i 6é!!

Ja sabeu que estes setmanes estem treballant l'EQUILIBRI en les classes d'Educació Física, però ho estem fent d'una manera molt DIVERTIDA i COOPERATIVA, amb l'ACROGIMNÀSTICA o ACROESPORT.

L'AGROGIMNÀSTICA, com vam vore en la primera sessió d'aquesta unitat, és una disciplina esportiva basada en molts elements del món de la GIMNÀSTICA ARTÍSTICA. No sols ens ajuda a millorar HABILITATS com el nostre EQUILIBRI, sinó que també col·labora en el desenvolupament d'algunes de les nostres qualitats físiques bàsiques com la FORÇA i la FLEXIBILITAT.

Si recordeu, vos vaig indicar que en aquesta unitat inventaríeu una COREOGRAFIA D'ACROGIMNÀSTICA per grups, basant-vos, no sols en les sessions treballades en classe sinó també en tot aquell material que poguéreu trobar a internet sobre acroesport i que vos resultara interessant.

Ací teniu la LLISTA DE COMPROVACIÓ que utilitzarem, tant per poder comprovar si la nostra coreografia acomplix amb tots els punts exigits, com per AVALUAR ELS NOSTRES COMPANYS I COMPANYES de la resta de grups. 




I ací vos deixe la música que utilitzareu tots els grups per a la coreografia, per si voleu anar pensant alguna coseta ;)



("LEARN TO FLY" del grup Foo Fighters)

I ací deixe uns exemples de coreografies d'ACROGIMNÀSTICA realitzades per xiquets i xiquetes de les vostres edats.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada