dimecres, 18 de gener del 2017

"Ella tenia una rosa, una rosa de paper..."




Dilluns passat ens visitava Gemma Pasqual i Escrivà, l'autora del llibre "La rosa de paper", on ens presenta la figura del poeta Vicent Andrés Estellés als xiquets de la nostra edat. Els companys de 5é el van llegir el trimestre passat i nosaltres ho farem al llarg d'aquest.

Gemma va estar contant-nos molts aspectes i curiositats sobre la seua faena: com naix una història i el procés que segueix fins que es plasma en un llibre, quines solen ser les fonts d'inspiració que ella ha emprat en els seus llibres... I com no, va respondre tant les nostres preguntes referides als seus llibres preferits com els consells que li demanàvem a l'hora d'escriure el nostre relat del Sambori que en estos moments estem preparant.

Per últim, ens va proposar una idea: per què no acabàvem l'animació lectora amb una lectura conjunta del poema "La rosa de paper" a partir del qual es crea el llibre? I així ho vam fer... 

Tot seguit teniu un recull gràfic d'algun dels moments de l'activitat...

Gràcies Gemma per vindre a visitar-nos i contar-nos tantes coses del món dels escriptors. Molta sort en els teus pròxims èxits (que de ben segur ho seran... 😉)


















1 comentari: