dimarts, 31 de gener del 2017

CONEIXEM DE PROP EL MÓN DE L'EMPRESA

Ahir ens visitava Rafa Agulló, pare de dues alumnes del col·le i treballador d'una de les empreses més grans de la nostra comarca.

El motiu de la seua visita va ser contar-nos de primera mà el funcionament d'una gran empresa i alguns aspectes sobre la relació entre l'economia i el món empresarial.

Una volta Fran ens va presentar el nostre convidat, vam començar la nostra tasca de detectius. Iniciàrem un torn obert de preguntes amb què intentàvem conéixer quina era la seua ocupació i on es duia a terme. Qüestions com: "A quin sector pertany la teua empresa?", "Quants treballadors formen part d'ella?", Quins departaments la formen?", "En quin d'ells treballes tu?"... van anar donant-nos pistes fins esbrinar on i a què es dedicava en concret.

Totes aquestes preguntes ens van portar a cotinuar parlant sobre temes relacionats amb el funcionament d'una empresa, descobrint nous conceptes que desconeixíem com ara: què és una COOPERATIVA, qui forma el departament de RRHH (Recursos Humans) i la seua importància dins una empresa, què és el departament de DESENVOLUPAMENT, la idea de VERTICALITZACIÓ d'una empresa, la importància del MÀRQUETING, qui són els ACCIONISTES en una empresa, què és un GRUP EMPRESARIAL...

La veritat és que en 45 minuts van donar per a molt i vam completar així molts dels conceptes que havíem vist anteriorment en classe.

Des d'ací volem agrair a Rafa que ens dedicara un poc del seu temps. Fins la pròxima 😊



1 comentari:

  1. EXPLICACIÓ MOLT BONA PER EL TEMA QUE ESTEM DONANT EN SOCIALS

    ResponElimina