diumenge, 5 de novembre del 2017

PARKOUR EN CLASSE D'EDUCACIÓ FÍSICA: salta, corre, equilibra't, roda, trepa...

HOLA XIQUETS I XIQUETES DE 6é!


Com vos vaig comentar en classe, ací vos deixe uns vídeos que heu de visionar prèviament a la classe de la data indicada. Esta entrada del bloc anirà actualitzant-se prèviament a cada sessió.

En les dues primeres sessions hem vist QUÈ ÉS EL PARKOUR? Hem realitzat un Kahoot  sobre el que hem vist i llegit prèviament en casa -el títol del Kahoot és "Què en saps del Parkour?", per si vols tornar a jugar;) - i hem fet un treball per equips sobre les NORMES DE SEGURETAT a l'hora de practicar aquesta activitat tant apassionant.


SESSIÓ 31 D'OCTUBRE


Rcepció Simple


Recepció Rodada


Més tipus de recepcions


SESSIÓ 7 DE NOVEMBRE

A banda de repassar els vídeos de la sessió anterior, visualitza aquest sobre EQUILIBRIS.



SESSIÓ 9 DE NOVEMBRE




Passatanques


Gat


Passamurs


TIC-TAC


Més tècniques...


TUTORIALS PER A LES SESSIONS DE LA SETMANA 13-17 DE NOVEMBRE




Salt de Precisió


Salt del Gat (nou)


Salt de Crane o Grua


Tot seguit vaig a penjar uns vídeos que mostraran quins moviments féiem per escalfar en cada sessió. Si recordeu, utilitzàvem fonalmentalment els DESPLAÇAMENTS D'ANIMALS, amb els quals augmentàvem les pulsacions i preparàvem de manera divertida les nostres articulacions i músculs per al que vindria eixe dia.


La foca!


La granota!



El cranc!


En finalitzar la unitat vau haver de dissenyar diferents recorreguts com a verdaders TRACEURS (practicants de Parkour). Ací tenu els moments en què explicàreu a la resta de companys i companyes què havien de fer en el vostre traçat.








Crec que coincidiu amb mi en què ho hem passat genial. Alguns heu practicat i millorat tècniques que ja coneixíeu, altres heu augmentat el vostre repertori i altres heu pres contacte per primera volta amb aquesta activitat tan divertida i exigent.


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada