dissabte, 10 de setembre del 2016

COMENCEM EL CURS, ARRANQUEM LA MAQUINÀRIA DE 6é!

Hola a tots i a totes!

Ja estem ací de nou... Les vacances d'estiu ens han aprofitat per tornar a carregar les bateries i preparar-nos per viure el millor final de primària que puguem imaginar.

El dia 8, després de la benvinguda general i d'haver-nos retrobat amb companys que no havíem vist al llarg de tot l'estiu, vam pujar a classe i poguérem comprovar que havíem canviat d'aula (ara estem al final del corredor, per si voleu fer-nos la visita). 

Al llarg del matí vam estar parlant de moltíssimes coses. Ens van presentar el lema i el cartell d'enguany i férem una xicoteta activitat per grups sobre açò.




Més tard va entrar a classe Rosa Ribelles, la nova professora de plàstica que tindrem enguay, per presentar-se i aprofitàrem per parlar sobre el material que necessitarem al llarg de tot el curs en totes les àrees.

També ens repartiren les agendes, els horaris per a enguany i vam recordar les normes de convivència a nivell general, així com els nostres drets i deures com alumnes.

Per acabar el dia parlàrem sobre la importància del treball en equip, d'ajudar-nos els uns als altres i de les normes que hem de respectar quan treballem en grup. I per intentar posar-ho en pràctica férem una activitat súper divertida: construir una piràmide amb sis gots de plàstic, uns cordonets i una goma seguint unes normes:
- Tots havíem de participar en la construcció al mateix temps. No podia haver ningú mirant.
- Havíem d'utilitzr cadascú un cordonet i tots la mateixa goma.
- No podíem tocar els gots en cap moment.











Hui divendres, hem tingut ja conatcte amb alguns dels mestres que entraran a classe i  hem acabat de tractar alguns aspectes relacionats amb la tutoria com: la mentalitat que hem de tindre enguany per encarar el curs amb les majors garanties d'èxit, la nostra rutina per començar el dia amb bon peu, les normes de classe i quin seria el perfil d'un bon/a company/a de classe





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada