dimecres, 12 de desembre del 2012

ESCALFAMENT... NO L'OBLIDES!!!


Els alumnes de 5é i 6é, dins del bloc Activitat Física i Salut estem veient la importància de realitzar un escalfament previ a qualsevol activitat física. Recordem els diferents passos que cal seguir a l'hora de realitzar-lo:


  1. Escalfament ARTICULAR. El centrarem sobretot en exercicis que augmenten la mobilitat articular. Recordeu seguir un ordre a l'hora d'executar-los (del cap fins als peus o a l'inrevés).
  2. Exercicis de FLEXIBILITAT DINÀMICA.
  3. Augment de PULSACIONS. A través d'exercicis de carrera (desplaçaments laterals, talons al cul, elevació de genolls a la cintura -skipping-...); combinacions d'exercicis de potenciació muscular amb algun estirament dinàmic...

Ací vos deixe un vídeo realitzat per Mike Stehle, co-fundador del gimnàs Training Room Ubicat a la ciutat de Avon, New Jersey (EEUU), on podem observar un exemple d'escalfament com hem vist a classe. Està fet "a temps real", és a dir, de manera que pugueu seguir-lo a casa per tal de practicar-lo.



Ara teniu un vídeo elaborat per Crossfit RSC amb altres exercicis ben "xulos" per poder realitzar un escalfament com toca.



Espere que vos agrade. Ens veiem a classe ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada